събота, 2 август 2014 г.

L'Oreal Casting Sunkiss Jelly

Днес се вдъхнових да пиша за един продукт на L'Oreal. По-точно за L'Oreal Casting Sunkiss Jelly. За тези, които не са запознати, става въпрос за изсветляващ продукт, който е много лесен за употреба. 



  
От доста време искам да изсветля косата си, която е кестенява. Обмислях да се боядисам, но се отказах, защото русият цвят изисква прекалено много грижи, а и косата ми е с тънък косъм, предразположен към изгаряне и цъфтежи. 
 Един ден случайно попаднах на реклама за този продукт, в началото гледах на него с неувереност, защото смятах, че е поредната глупост, измислена единствено и само за припечелване на пари, но все пак реших да го пробвам. 
 Отидох до Lilly, където се предлагаше на цена от 12,49. Без да се колебая го грабнах и отидох към касите. Нямах търпение да го използвам. След първото намазване, нямаше ефект. Самото нанасяне всъщност е много просто. Необходимо е само да го сложите на суха коса и да го изсушите със сешоар, за да започне термичната обработка. Ефекта става видим едва след второто или третото нанасяне. Важно е да се използва през 2-3 дена. 
 L'Oreal Casting Sunkiss Jelly се предлага в три варианта - от светло кестеняво до тъмно русо,  от тъмно русо до светло русо и от светло русо до много светло русо. 


  Аз използвам 01.

 Няколко неща, които трябва да знаете за самия продукт : 

 Неговата цел е естествено да изсветли косата ( до 2 тона ) както слънчевите лъчи правят - ефект, който може да постигнете вече през цялата година благодарение на това желе.
 То е без отмиване -слага се върху суха коса, след което се изсушава със сешоар.
С него може да постигнете различни ефекти - да исзвестлите цялата коса, да направите прическа тип "Омбре", а защо не и само кичури. 

 Това, което се случи на косата ми след употребата на една тубичка от този продукт е възхитително. Косата ми изсветля значително,поне с 2-3 тона. Изглежда естествено и красиво. Хората веднага виждат промяната. Рядко съм доволна от продуктите, които се продават по магазините в България, но този успя да ме възхити. Не се колебайте, ако искате по-светла и жива коса, вземето го. 
 Не съдържа амоняк и не уврежда косата. Съдържа водороден пероксид като изсветлителна съставка и масло от камелия за хидратиране и подхранване на косата.  Само за небоядисвани коси! Ако косата ви е боядисвана или имате чувствителен/раздразнен скалп, не ползвайте желето. 
 А ето и няколко снимки, на хора преди и след употребата на този продукт: 





Няма коментари:

Публикуване на коментар